امروزه کاهش یا رفع موهای زاید به ویژه جهت بانوان به یکی از درمانهای استاندارد و پر طرفدار طب زیبایی تبدیل شده است. گرچه باید توجه داشت که کاربرد این تکنولوژی در طب بیماریهای پوست (درماتولوژی) صرفا به موارد زیبایی محدود نشده و کاربردهای بسیار فراتر از جمله درمان پرمویی (هیرسوتیسم) ناشی از اختلالات هورمونی بارز یا مخفی در بانوان ، کاهش عوارض برداشتن موها با سایر روشهای سنتی مانند اپیلاسیون یا تراشیدن و نیز رفع برخی اختلالات پوستی مانند بروز جوشهای چرکی در محل ریشه موها (فولیکولیت) دارد.
در روش برداشت موهای پوست با لیزر ، از انرژی نهفته در امواج نورانی لیزر جهت گرم کردن موها تا حد نابودی استفاده می شود. این روش درمانی مصداق بارز کاربرد یکی از پیشرفته ترین تکنولوژیهای برگرفته از فیزیک نور در علم پزشکی است.
نور لیزر ویژگیهای مخصوص به خود را دارد و یه کلی با انرژی صادره از منابع نوری مانند لامپهای التهابی یا گازی ، دایودی معمولی و نیز منابع پالسی مانند فلاشهای زنون متفاوت می باشد. درواقع بسیاری از سیستمهای فعلی موجود در بازار که بعنوان "لیزر رفع موهای زائد" معرفی می شوند اساسا لیزر به شمار نمی روند و از تکنیک دیگری مشابه فلاشهای عکاسی (البته با قراردادن برخی فیلترها در خروجی نور و برخی تمهیدات دیگر) بهره می برند که بعنوان سیستمهای IPL شناخته می شوند و گرچه کاربردهای خود را دارند اما به لحاظ میزان اثر و ماندگاری نتیجه حاصله در سطحی متفاوت با سیستمهای لیزر واقعی قرار می گیرند.